Zwangerschapsshoot op de Posbank en newborn shoot thuis. Ik leg de liefde vast.

Ik leg de liefde vast voor jullie baby. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte.

“De foto’s zijn bovenverwachting”

“Door Fenneke voelden we ons op ons gemak en werd het echt een leuke en mooie avond. Dit had ik nooit verwacht!! De foto’s zijn boven verwachting geworden, erg puur zonder veel nabewerking omdat de foto’s op het juiste moment met het juiste licht zijn gemaakt, heel professioneel. Mijn zwangerschap is nu echt een mooie herinnering rijker dankzij deze ervaring, we zullen de foto’s nog vaak terug kijken!”

Marianne, Duiven

De investering in het vastleggen van jullie liefde

Ik leg de liefde vast. Dat is mijn motto. Op welke manier komt de liefde meer tot uiting dan bij een baby? Jullie baby is toch het ultieme bewijs van jullie liefde. Voor elkaar en daarna ook voor jullie kindje en voor jullie als gezin.

We kunnen een reeks fotoshoots inplannen en te beginnen bij de zwangerschapsaankondiging. Na een aantal maanden is je prachtige buik mooi rond genoeg voor een echte zwangerschapsshoot (vanaf een week of 30). Kinderen zijn ook welkom (of je kiest lekker voor een momentje samen).

Bij hele speciale verzoeken kunnen we overleggen of ik jullie bevalling zal vastleggen. Dit bied ik niet standaard aan.

Als de baby geboren is kom ik ongeveer 2 weken later langs om dit prille geluk vast te leggen. De liefde van jullie als kersvers gezin. Deze momenten (die kleine teentjes) vergeet je weer en je baby is maar zo kort zo klein.

Afijn, je snapt het wel. Het is echt heel waardevol om deze periode van je leven vast te laten leggen.

Wat zit er allemaal bij de fotoshoot?

  • Een deel van de ochtend, middag of avond (we nemen alle tijd)

  • Tips voor de beste voorbereiding

  • Een online galerij om foto’s uit te kiezen

  • Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie (voor afdrukken)

  • En in lage resolutie geschikt voor website en social media

Ik heb een pakket voor alle soorten shoots maar boek je een zwangerschaps- en newbornshoot in 1x dan krijg je een mooi fotoalbum er bij. (twv 150 euro).

De datum van de newborn-shoot is trouwens altijd onder voorbehoud, want dat kan nog veranderen als de baby vroeger of later is geboren. Maar meestal houd ik 2 weken na de uitgerekende datum aan.

“Zo leuk om met zijn vieren op de foto te staan”

“Het was echt een leuke ochtend! Ook ons oudste kind vond het erg leuk om bij jou op de foto gaan. We vinden het resultaat prachtig. Zo leuk om nu met zijn vieren op de foto te staan.”

Mama Carla, Rheden

“Nu 2 jaar laten zo waardevol”

“Het was een gezellig middag. Superleuke foto’s. Het is niet zo geposeerd en daardoor heel waardevol en echt. Zelfs de foto waar ik er moe op sta, vind ik nu 2 jaar later heel waardevol. Ik voel ineens weer hoe het toen was.”

Mama Ilse

Vul hieronder het formulier in en vraag naar de mogelijkheden