Op een enthousiaste en spontane manier leg ik jullie liefde en gezelligheid in het gezin op een speelse wijze vast. Hierdoor hebben we bijna geen ‘cheese’-momentjes meer maar wél die echte lach. Ook als je denkt dat je nooit leuk op de foto staat, dan is deze manier van fotograferen juist heel prettig. Je hebt de meeste tijd niet eens door dat ik aan het fotograferen ben.

Trouwens, hoe vaak staan jullie nou met het hele gezin op de foto? Meestal ontbreekt papa of mama of is de gezinsfoto een selfie. Dat is niet iets wat je aan de muur hangt. Na de fotoshoot met mij heb je zoveel keuze dat er zeker iets bij zit wat mooi genoeg is voor aan de muur (of als nieuwe profielfoto).

Ik leg de liefde vast tijdens een familiefotoshoot in het bos

“Leuke interactie met de kinderen”

“Super leuke fotoshoot met Fenneke! Mooie locatie in het bos. Uit de fotoshoot zijn hele mooie foto’s gekomen. Mijn kinderen waren ook bij de fotoshoot en Fenneke had een leuke interactie met ze, waardoor de kinderen erg leuk op de foto stonden. Leuke spontane foto’s.”

Sabine Blom, Rheden

Cadeautip voor een huwelijksjubileum: een fotoshoot

Gefeliciteerd! Je ouders hebben binnenkort een jubileum te vieren. Ze zijn al 25, 30, 35 of zelfs langer getrouwd. Misschien wel 50! Wat zal je trots op ze zijn. En wat zal je twijfelen over wat je ze zou geven om dit mooie huwelijksfeest te vieren. Ze hebben immers alles al, toch?

Je kunt een mooie herinnering geven in de vorm van een fotoshoot. Zo heb je én een leuke middag en een tastbare herinnering aan deze middag. Zo kunnen je (schoon)ouders altijd weer genieten van de foto’s waar al hun dierbaren op staan.

Een fotoshoot  op de Veluwe tijdens het familieweekend

Jullie hebben eindelijk met de hele familie een datum geprikt om een weekendje weg te gaan op de Veluwe (bijvoorbeeld Hoenderloo of bij de Posbank). Hoe leuk zou het zijn om een middag met elkaar op de foto te gaan? Want hoe vaak zijn jullie nou met zijn allen bij elkaar?

Uiteraard zet ik de gehele groep op de foto maar we kunnen ook combinaties maken zoals de gezinnen, of alle mannen / alle vrouwen. Of grootouders met de kleinkinderen. Daar gaan we vast wel uitkomen.

Ik maak er een gezellige middag met als resultaat een leuke serie foto’s waar iedereen op staat.

Vul hieronder het formulier in en vraag naar de mogelijkheden