Ik leg de liefde vast voor jouw passie in jouw bedrijf met een zakelijke shoot / bedrijfsfotografie

“Gezellige fotoshoot”

Fijne, gezellige fotoshoot gehad met een hele reeks aan mooie foto’s als resultaat!

Marieke Jurrius, verloskundige bij Buik Baby Borst

Ik leg de liefde vast voor jouw passie in jouw bedrijf met een zakelijke shoot / bedrijfsfotografie

“Omdat Fenneke ontspannen was werd ik dat ook”

We namen ruim de tijd voor alle verschillende soorten foto’s die ik graag wilde. Uiteindelijk heb ik meer foto’s besteld dan ik vooraf dacht omdat ze zo leuk zijn. Fenneke was erg ontspannen tijdens de shoot waardoor ik dat ook werd. In het begin vond ik het wel een beetje spannend maar ik ben nu zo blij met de foto’s!

Dieke Theuns, acupunctuur Doesburg en Praktijk Levensvol

De investering in een zakelijke fotoshoot

Ik leg de liefde vast. Dat is mijn motto. Welke liefde voel jij voor jouw werk? Voor jouw bedrijf? Waarom ben je ondernemer geworden? Vrijheid, geld, passie, liefde? Wie help jij graag? Welke problemen van de klant los jij op?

En hoe vertaal je dat naar je marketing? Laat jij jezelf daarbij zien? Heb je genoeg leuke foto’s van jezelf? Heb je genoeg inspiratie om te delen op social media? Hoe zit het eigenlijk met je online zichtbaarheid?

Na onze fotoshoot heb jij genoeg mooie, spontane, professionele foto’s van jezelf én van je producten en je bedrijf. Je kunt weer een tijd vooruit met het delen van berichten op social media en je hebt goede foto’s voor op je flyer. Je bent er helemaal klaar voor om jezelf en je bedrijf te laten zien.

Wat zit er allemaal bij de zakelijke fotoshoot?

  • Een hele ochtend of middag samen aan de slag

  • Tips voor de beste voorbereiding

  • Een online galerij om foto’s uit te kiezen

  • Je mag 10 of 20 digitale foto’s kiezen

  • Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie (voor afdrukken)

  • En in lage resolutie geschikt voor website en social media

  • Je krijgt een klein fotoboekje cadeau om neer te zetten in je bedrijf

Je betaalt 250 euro voor 10 foto’s of 350 euro voor 20 foto’s (incl BTW) en excl reiskosten)

Erna met liefde op de foto gezet door Fenneke tijdens een zakelijke fotoshoot